Voordelen

Psyray is het ultieme gereedschap voor professionals en specialisten, door hen een significante verbetering te geven in het resultaat en de snelheid van hun diensten.

Professionals van psychologen tot psychiaters, van dokters en fysiotherapeuten tot mental & executive coaches, verkrijgen snel (in slechts één uur) de cruciale data en oorzaak van de processen van hun cliënt; het snelste diepgaande psychofysische onderzoek. Daarna kunnen de professionals direct met hun cliënt werken aan voortgang, door vanuit alle beschikbare ankerpunten het totaalbeeld te formeren. Dit kan gedaan worden in combinatie met eigen expertise en inzichten, of door het volgen van de beschikbare methodiek en protocollen die hebben bewezen een succesvol resultaat te realiseren.

Psyray toont van de cliënt:

  • Huidige proces
  • Imprint of het compenserende trauma dat leidt tot het huidige proces
  • Veiligheidsmechanismes die rond het trauma gebouwd zijn
  • Meest aangetaste orgaan in de huidige staat
  • Vaststellen van het trauma in de prenatale en perinatale staat
  • Speelveld waarin het proces zichtbaar is
  • Oplossing in duidelijke stappen om het trauma los te laten

Cliënt ervaring

Op een voor de cliënt comfortabele wijze, zittend aan een bureau met een speciale hoofdtelefoon op het hoofd, wordt in recordtijd door het Psyray systeem het complete menselijke gestel tot op detail gelezen, met de cliënt die de voortgang grafisch volgt op het computer scherm.

Na het scanning proces gaat de specialist aan het werk met het systeem. Het systeem transformeert de ruwe data tot gedetailleerde, diepgaande en accurate psychologische en fysieke informatie van de cliënt.

De specialist gaat aan de hand van deze belangrijke informatie direct met de cliënt werken aan diens gewenste voortgang.