Psyray technologie

In de wereld bestaat al heel lang de behoefte om inzicht te krijgen in de processen van de mens, zowel psychisch als ook fysiek. De huidige (para) medische hulpverlening maakt gebruik van verschillende technieken om achter deze informatie te komen. Het ‘uitlezen’ van informatie uit het menselijk lichaam kan op drie manieren:

  1. Fysiologisch
  2. Electroacupunctuur
  3. Radiologisch

Fysiologisch

De verschillende bioresonantie-apparaten werken doorgaans met elektroden die de pati├źnt vasthoudt. Hierbij wordt de huidweerstand gemeten door een elektrisch circuit te maken. De signalen worden tijdens het testen door de hardware uitgevoerd als elektromagnetische signalen. Met behulp van een eenvoudig en veilig laagspanningscircuit dat wordt gevormd door twee elektroden op het lichaam. Daarmee wordt de reactie van het lichaam op die signalen geregistreerd.

De gemeten respons is kleine veranderingen in de elektrische weerstand van de huid.

Dit idee is uitgewerkt in verschillende apparaten zoals SCIO, Indigo, Energetix, L.I.F.E., MARS III en Asyra.

Electroacupunctuur

Bij elektroacupunctuur wordt geen gebruik gemaakt van naalden, maar afhankelijk van de leverancier van onder andere testpennen, elektroden op de vinger, handvatten en voetplaten.

Eind jaren veertig van de twintigste eeuw begon de Duitse arts en ingenieur dr. Reinhard Voll met het ontwikkelen van elektroacupunctuur volgens Voll (EAV), ook wel bekend als Vollse acupunctuur, en als Elektro-Dermale Screening (EDS).

Elektroacupunctuur volgens Voll volgt het idee van de acupunctuur dat het lichaam is ingedeeld in meridianen, dat een energie-systeem in het lichaam uit balans kan raken, en dat problemen bij de acupunctuurpunten te meten zijn.

Voorbeelden van dergelijke apparaten zijn BICOM, MORA, VEGAtest en Prognos

Radiologisch

Radiologische apparatuur wordt gebruikt voor het opzoeken van de aard en de plaats van een ziekte, letsel of aandoening door middel van stralen of golven. Bij radiologische apparatuur wordt uitgegaan dat het weefsel energie uitzend dat elektromagnetisch kan worden uitgelezen (met antennes). Er wordt gebruik gemaakt van magnetisme en elektrische lading.

Elke toepassing heeft weer zijn eigen frequenties waarop ‘gelezen’ wordt. MRI, EGC en CT werken met een magnetisch veld om de elektrische lading op specifieke frequenties te scannen. Echografie werkt met geluidsgolven. META-scan, ETAscan, Oberon, Metatron en Psyray werken binnen het magnetisch veld met verschillende frequentiebanden om deze frequenties als draaggolf te gebruiken om de bemonsterde informatie te kunnen lezen (zie hoe werkt het).

PSY-ray Professional

Psyray technologie

Inmiddels zijn we met Psyray technologie aangekomen bij versie 4.0. Deze is opnieuw ontwikkeld met alle kennis sinds 1973 tot een nieuw product dat in 2019 in productie ging. Vier jaar lang is er gewerkt aan de verbetering van de NLS technologie (de basis voor Oberon, Metatron, ETAscan, META-scan, Psychotronics, Physiospect en VitaScan). Om een beeld te geven van de ontwikkeling, hierbij de grootste verschillen:

Psyray Technologie NLS-systemen
3 trigger sensors 1 trigger sensor
5 additionele sensoren 0 additionele sensoren
17 eenheden grafiek 9 eenheden grafiek
92%-95% betrouwbaarheid 85%-95% betrouwbaarheid
Psychologisch gerichte algoritmes Fysiek gerichte algoritmes
Toont huidige proces Toont huidige pathologie
Gericht op bewustwording Gericht op reparatie
Werkt vanuit kernstukken Werkt vanuit difficienties
Scan-engine uit 2019 Scan-engine uit 2006
Software in 7 talen (Nl, En, De, Fr, Es, It, Ru) Software niet in Nederlands