Missie

Stel je voor hoe mooi de wereld zal zijn wanneer alle mensen hun orkest laten spelen en laten resoneren met andere orkesten. Een unieke harmonie van klanken en trillingen die over de hele wereld het geluk en welzijn van miljoenen zal aantonen. Het zal automatisch te horen zijn wiens orkest in disharmonie is en nog door een proces van afstemming te gaan zodat zij in volledige harmonie met zichzelf komen. En deze mensen zullen daarna anderen aantrekken. Het zal een non-stop muziekshow worden.

Dus wil je ons vergezellen in onze missie om miljoenen orkesten in harmonie te laten spelen, door miljoenen mensen in hun processen te laten begeleiden door de Psyray technologie? We zijn het proces begonnen onder een paar duizend mensen en willen het opschalen naar een wereldwijd bereik.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je wilt helpen bij het wereldwijd uitrollen van deze begaafde technologie, als klant, distributeur, investeerder of welke andere rol dan ook die onze missie mogelijk maakt.

Visie – de menselijke harmonie

Het menselijk lichaam is een symfonie van geluiden en trillingen. Elk orgaan, bot, cel heeft een unieke frequentie. Zijn eigen geluid. Samen creëren ze een verenigde frequentie. Zoals de instrumenten van een orkest, komen ze samen in een compositie die uniek is voor ieder mens. In het ideale geval vormen alle afzonderlijke geluiden en frequenties een harmonieus geheel. Dat is wanneer het lichaam functioneert zoals het zou moeten, in perfecte gezondheid.

Wanneer echter een orgaan of de energie tussen de organen uit de maat of harmonie is met de rest, wordt het hele lichaam aangetast. In harmonie gedijt het, in disharmonie leidt het tot ziekte of desintegratie. De moderne tijd komt met allerlei interferenties en omdat het lichaam nooit liegt, kan het zijn dat je weinig energie hebt of dat je je lichaam dwingt om noodoplossingen te programmeren. Het spreekt voor zich dat dit een noodtoestand is en het lichaam zal je signalen geven. Maar ontvang je de signalen wel? Misschien hoor je een deuntje maar ben je niet in harmonie met je lichaam.

Psyray analyseert eerst door middel van algoritmes en big data wat jouw oorspronkelijke melodie is, vervolgens door te analyseren wat de staat van jouw lichaam en programmering is, en helpt je om te herprogrammeren, om weer in harmonie te komen met jouw gezonde lichaam en geest. Het volledige potentieel van jouw hele orkest.