Introductie

Psyray is een baanbrekende combinatie van unieke psychofysische software, Big Data en geavanceerde scanning technologie. Het is het resultaat van decennia van ontwikkeling en research, met een unieke focus op de psychofysische relaties in het menselijke stelsel. Het geeft een heldere inzage in onderbewuste en bewuste processen van de cliënt, alsook de daadwerkelijke oorzaak die heeft geleid tot psychologische of fysieke karakteristieken. Psyray geeft tevens diepgaande informatie over de ontwikkeling van het huidige proces, vanaf de conceptie tot heden. De imprint is de basis van alle onderbewuste programmeringen. Het resulteert in een uniek systeem dat voor de cliënten zowel historische inzage geeft als een toekomstig pad.

Psyray is niet revolutionair in de holistische visie hoe het menselijke gestel werkt: de psychologische processen zijn sterk gekoppeld -als oorzaak- aan de fysieke processen. Psyray borduurt daarbij ook voort op de kennis en visie van de reguliere psychologie, als ook van de Traditional Chinese Medicin (TCM) en andere eeuwenoude expertises.

Psyray is wel revolutionair hoe het de software intelligentie heeft gecreëerd in combinatie met Big Data en de cliënt data die is verkregen, als ook in de snelheid waarmee deze informatie beschikbaar komt.