Boek: De Scan

 20,18

In De Scan laat Marko van der Beek zien hoe je met hulp van zijn scanmethode inzichten krijgt in je huidige proces waarmee je de disbalans in je gehele lichaam beter begrijpt en ziet welke programmeringen daarachter zitten. Deze unieke lichaamsscan meet je energie en de psychologische gesteldheid op celniveau, waarna een ScanCoach je aan de hand van de uitkomsten helpt te ontdekken hoe je die oorzaken van je huidige proces kunt doorbreken. Vervolgens onderzoeken jullie samen wat de rode draad in je leven is en kun je – hoe moeilijk en pijnlijk soms ook – tot verandering te komen op gebieden waar je dat misschien altijd al wenste.

Door de spannende zoektocht naar de herkomst van het Russische scanapparaat en de bemoeienis van de KGB leest De Scan als een avonturenroman, maar je leert ook hoe deze scan werkt (spoiler: eenvoudigweg door een koptelefoon op te zetten!) en hoe deze scan je helpt in te grijpen in je leven. Want pas als je bewust bent van welke onbewuste programmeringen zich in je systeem afspelen, kun je antwoord geven op de vragen die zich blijven aandienen en ontdek je wat je in dit leven te doen staat.

Description

De hedendaagse overdaad aan informatie zorgt voor onrust in ons hele systeem en die gekmakende onrust leidt weer tot stress, depressie en burn-out. Achter deze onrust gaan individuele, onbewuste programmeringen schuil. Zou het ons niet een schat aan informatie en inzichten opleveren als we deze programma’s zouden kennen?

Ingenieur Marko van der Beek raakte geïntrigeerd door een geheimzinnig kastje uit Rusland dat met een lichaamsscan de psychologische gesteldheid van het lichaam meet. Inmiddels is hij na een lange en spannende zoektocht naar de ontstaansgeschiedenis van deze scanapparatuur de ontwikkelaar van de ScanCoaching methodiek en leidt hij coaches en therapeuten op die samen met hun cliënten met deze diepe inzichtverschaffende scantechnologie aan de slag gaan.